Timmerwerken

Samen bouwen aan de toekomst

Timmerwerken

Heeft u ooit nagedacht over het toevoegen van een veranda of overkapping aan uw woning? Dit kan een prachtige toevoeging zijn, of het nu aan een vrijstaand huis is, aan een garage of schuur. Het biedt niet alleen extra woonruimte, maar geeft ook een mooie en ruime uitstraling aan uw huis. Hetzelfde geldt voor carports, met of zonder kap, tuinhuizen en schuren. Wij staan klaar om deze extra ruimtes voor u te realiseren, met vakmanschap en zorg. We bieden ook diensten zoals het plaatsen van dakkapellen, erkers, dakramen, zolderisolatie en betimmering.

Als u merkt dat uw hal of keuken te weinig natuurlijk licht ontvangt, bieden wij oplossingen zoals Solatube daglichtsystemen, lichtkoepels en lichtstraten. Deze systemen zorgen voor extra lichtinval en creëren een ruimere indruk. Wij bieden niet alleen de juiste materialen, maar garanderen ook een perfecte afwerking.

PARTICULIER

ZAKELIJK

Met een gedurfde en creatieve aanpak creëren we unieke bouwprojecten die buiten de box vallen. Onze vakmensen zijn gepassioneerd en gedreven om grenzen te verleggen en meesterwerken te realiseren.

Hov
Hov
2023-08-08
Anton Mollink
Anton Mollink
2022-04-18
Vakwerk en prima service.
Isa Acar
Isa Acar
2021-02-03
Goede service bedankt menneer renee
Arjan Schuttevaar
Arjan Schuttevaar
2020-12-07

Inspiratie nodig voor jouw timmerwerk?

Bekijk onze meesterwerken hieronder

Alles bekijken
Timmerwerken