Over ons

Samen bouwen aan de toekomst

Bouwservice Wispels

Als erkend bouwbedrijf met 40 jaar ervaring, gevestigd in Nijverdal/Hellendoorn, staan we garant voor kwaliteit. Naast ons team van vakbekwame medewerkers, kunnen we vertrouwen op solide en betrouwbare onderaannemers.

Onze werkplaats bevindt zich op bedrijventerrein ’t Lochter in Nijverdal. Samen met ons team stellen we een bouwploeg samen die perfect past bij uw project, met een focus op topkwaliteit en flexibiliteit. Als kleine onderneming zonder bureaucratie wordt elk project van begin tot eind persoonlijk begeleid door dezelfde contactpersoon. We hechten veel waarde aan nauw contact met u als opdrachtgever, zodat eventuele wijzigingen tijdens de bouw soepel kunnen worden doorgevoerd. Uw woonwensen staan immers centraal.

We zijn altijd bereid om suggesties te doen voor mogelijkheden waar u wellicht nog niet aan had gedacht. Voorafgaand aan elk project ontvangt u een passende offerte, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

PARTICULIER

ZAKELIJK

Met een gedurfde en creatieve aanpak creƫren we unieke bouwprojecten die buiten de box vallen. Onze vakmensen zijn gepassioneerd en gedreven om grenzen te verleggen en meesterwerken te realiseren.

Hov
Hov
2023-08-08
Anton Mollink
Anton Mollink
2022-04-18
Vakwerk en prima service.
Isa Acar
Isa Acar
2021-02-03
Goede service bedankt menneer renee
Arjan Schuttevaar
Arjan Schuttevaar
2020-12-07